Danielle Flint

Wie ben ik?

Mijn naam is Danielle Flint. Ik ben 25 jaar werkzaam als GZ-psycholoog en ben nog altijd geboeid door mensen, hun levensverhaal, wat hen drijft.
Ik ben recht-door-zee, maar ook voorzichtig en geduldig waar nodig. Eerlijkheid en integriteit staan hoog in het vaandel bij mij. Ik hecht veel belang aan het echt begrijpen van wie ik tegenover me heb.

Met oprechte betrokkenheid en nieuwsgierigheid ga ik de uitdaging aan om samen de patronen waar je mogelijk in vastloopt te leren herkennen, aan te pakken en zo tot nieuwe inzichten te komen. Wanneer je besluit in therapie te gaan, begrijp ik goed dat er een klik moet zijn. Een goede match is de basis van iedere behandeling. Ik wil je uitnodigen om mij te ontmoeten en samen met mij te kijken wat ik voor je kan betekenen. Dan kan ik je een behandeltraject bieden met inachtneming van jouw wensen.

Ik ben in 1996 afgestudeerd in de Klinische & Gezondheidspsychologie en geregistreerd als GZ-psycholoog (2000), Cognitief Gedragstherapeut (2004) en EMDR-practitioner (2013). Ik heb de basis-opleiding tot Schema-therapeut gevolgd (2017). Ik blijf leergierig en volg de ontwikkelingen van mijn vak op de voet middels opleidingen & cursussen. Ik ben nooit uitgeleerd. Ik ben gespecialiseerd in trauma en rouw & verliesverwerking.


Registraties/lidmaatschappen:

* BIG-geregistreerd sinds 2000. GZ-psycholoog BIG-nummer 19052233725. www.bigregister.nl
* LVVP: Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten. www.LVVP.nl
* VGCt: Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie. Registratie Cognitief Gedragstherapeut. www.VGCt.nl
* VEN: Vereniging EMDR Nederland. Registratie EMDR Europe Practitioner. www.EMDR.nl

Voor het behoud van de registratie GZ-psycholoog, CG-therapeut en EMDR-practitioner dient regelmatig nascholing & vakinhoudelijke kennis te worden bijgehouden.